Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 48 35 18 of stuur een e-mail.

Engineering 

Advies en speciaalbouw voor een machine op maat

Heeft u een technisch probleem of een complex vraagstuk waar u niet uitkomt? Of u nu goedkoper of sneller wilt produceren, de kwaliteit van uw producten wilt verhogen, wilt automatiseren of een nieuw product op de markt wilt brengen. Wij helpen u om samen de beste oplossing te bedenken, te ontwerpen en te bouwen. 

Samen met onze engineers werken we stap voor stap van idee naar een werkende machine of constructie die doet wat u wilt. 

U heeft de kennis van uw product, bedrijf, de markt en de klant. U kunt de vraag of het probleem het beste beschrijven. Vaak heeft u ook al een idee van een ideale oplossing in gedachten. Wij hebben technische ervaring met het bedenken en bouwen van machines om makkelijker, sneller en goedkoper te produceren.

Samen komen we zo tot de beste oplossing, waarvan u zeker weet dat het werkt en u de investering terugverdient. 

We halen inspiratie uit onze gerealiseerde projecten. We kunnen meerdere projecten laten zien en vergelijken met uw vraagstuk, zodat we samen met u tot de beste ideeën komen. De ideeën kunnen we in tekeningen uitwerken, zodat u een goed beeld krijgt van de oplossing en de mogelijkheden.

Van ontwerp naar realisatie 

Tijdens de ontwerpfase bedenken we samen verschillende ideeën. Indien u wilt werken we een of meerdere ideeën uit in een eerste schets en maken we een prijsindicatie. 

Tekenen in 3D

De volgende stap van engineering is het uitwerken van alle ideeën. We maken een technisch haalbaar ontwerp, waarin we tot in detail uw nieuwe machine of constructie uitwerken.

Dit doen we in 3D, waardoor we u een compleet en goed beeld van de machine kunnen geven. U weet van tevoren precies hoe uw machine eruit komt te zien en kunt u eenvoudig feedback geven. 

Na uw goedkeuring van het definitieve ontwerp, kunnen we de machine volledig bouwen en installeren. We maken uw machine of constructie volledig in onze eigen werkplaats. Ook de besturing en elektra doen we helemaal zelf. De machine vervoeren we na de bouw compleet naar locatie en zorgen daar voor de volledige installatie.  

Wilt u graag sparren over uw technisch vraagstuk? Bel ons dan voor een telefonisch adviesgesprek of een afspraak bij u op locatie.

Neem telefonisch contact op

Of laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op 

Chat met ons