tekenaar vacature CAD machinebouw machine op maat Solidworks tekenaar constructeur Vacature CAD-tekenaar Solidworks - Heudra Machinebouw

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 48 35 18 of stuur een e-mail.

Ben je op zoek naar een leuke baan als CAD-tekenaar? Kom dan bij Heudra werken als technisch tekenaar.

Vacature technisch tekenaar

Wie zijn wij?
Als Heudra Machinebouw maken wij maatwerk machines, frituurlijnen en apparaten voor de voedingsmiddelenindustrie, upcycling, wegenbouw en trailerbouw. Dit zorgt voor afwisselend en uitdagend werk. Ons project is geslaagd als we samen als team de verwachting van onze klanten hebben overtroffen.

Elk ontwerp voor onze klanten is maatwerk waarin je jouw ideeën en creativiteit kwijt kunt. Met jouw kennis en ervaring denk je mee, geef je het juiste advies en werk je het ontwerp uit in ons 3D tekenpakket Solidworks. 

In onze werkplaats bouwen we zelf de producten op, draaien we testen en maken het geheel bedrijfsklaar. Ook monteren we op locatie. Hierbij ben jij medeverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en inkoop van materialen.

Wat ga je concreet doen?

Jij hebt / bent:

Naast een salaris en secundaire voorwaarden volgens de CAO metaal, bieden we je een zelfstandige functie met mooie groeimogelijkheden en genoeg afwisseling.

Wij zijn benieuwd naar jou! Wil je graag solliciteren of wil je meer weten? Neem dan contact op via 0488-483518 en vraag naar Simon van Beem jr. of stuur een mail naar simon@heudramachinebouw.com. 

Ook nu kun je altijd langskomen in Kesteren om kennis te maken ons team.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Chat met ons