Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 48 35 18 of stuur een e-mail.

Frituurlijnen

De beste frituurlijn voor uw bedrijf 

Wilt u de capaciteit van uw productieproces en de snelheid van uw bakproces verhogen? Met onze frituurlijnen en bakmachines zorgen we dat u grote hoeveelheden in kortere tijd kunt bakken. 

Met onze frituurlijn kunt u sneller, makkelijker en goedkoper bakken, met minder mensen. 

De eerste frituurlijn maakten we in 1995, waarmee 1500 oliebollen per uur gebakken kunnen worden. Vervolgmodellen kunnen zelfs tot 10.000 oliebollen per uur bakken. Sindsdien hebben we frituurlijnen en bakmachines ontworpen en gebouwd voor diverse producten zoals: oliebollen, vis, friet, appelbeignets, hamburgers, kip en donuts.

Onze frituurlijnen hebben we de afgelopen 25 jaar continu verbeterd en aangepast naar de wensen van onze klanten. Kortom: we hebben de kennis en ervaring om de juiste frituurlijn te maken voor alles dat gebakken kan worden. 

Uw frituurlijn is compleet maatwerk 

De technische basis van een frituurlijn of bakmachines is voor elke klant hetzelfde; we hoeven dit niet opnieuw te ontwerpen. Dit scheelt niet alleen tijd en geld, maar verzekert u ook van kwaliteit: onze baklijnen hebben jarenlang nauwelijks onderhoud nodig. 

Toch is elke frituurlijn weer anders en heeft een andere uitstraling en werking. Onze frituurlijnen zijn leverbaar in verschillende modellen, afmetingen en capaciteit: precies zoals u wilt. Daarnaast zijn de volgende opties mogelijk:

Kortom: alles is mogelijk voor uw frituurlijn. 

Laat u inspireren door onze projecten, daar vindt u een heel aantal gemaakte frituurlijnen. 

Bekijk al onze projecten

Chat met ons