Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 48 35 18 of stuur een e-mail.

Oliebollenbakmachines

Op maat gemaakte bakmachines voor diverse bakkers

Een door Heudra zelfontworpen bakmachine (eerste model in 1995) is leverbaar in diverse modellen en capaciteiten.  Het instapmodel heeft een capaciteit van 1500 oliebollen per uur, vervolgmodellen 3000, 4000, 6000, 8000 en 10.000 stuks oliebollen per uur. Deze worden geleverd met een bovenband waardoor de oliebollen rondom egaal bruin gebakken worden.

In de jaren na het eerste model heeft de ontwikkeling niet stilgestaan. De huidige modellen zijn leverbaar verschillende type doorvoersystemen, zodat een oliebollenbakmachine ook gebruikt kan worden voor andere producten, zoals: appelbeignets, donuts, nonnevotten en andere te frituren producten. 

Onze frituurlijnen worden elektrisch verwarmd middels verwarmingselementen die onderin de pan zijn gemonteerd of op aanvraag in een uitneembaar frame. 
Bijbehorende producten bouwen of verzorgen wij ook, zoals een doseermachine, invoerband, afvoerband met optioneel een oliebollenteller en een afzuigkap met motor.

De Heudra frituurlijn kunt u helemaal samenstellen zoals u wilt. Deze frituurlijn is ook beschikbaar ik andere afmetingen, capaciteiten of producten.

Bent u ge├»nteresseerd in een Heudra frituurlijn? Neem dan contact op met Wilmer Eits of Simon van Beem junior. 

Neem telefonisch contact op

Chat met ons